måndag 25 maj 2009

personliga listan


Top tre, dom allra värsta låtarna (förutom Come My Lady med Crazytown, alltså)!

Börjar nedifrån:

3. I'm from Barcelona - Treehouse
2. Mika - Big Girl (You Are Beautiful)
1. Simon Norrsveden - Stockholmssången

10 kommentarer:

Robin sa...

motivering?

futte sa...

motivering behövs fan inte när det gäller de låtarna, de talar alldeles utmärkt illa för sig själva.

Robin sa...

Tank att jag visste att nagon smart ass skulle saga sa men, jag ar javligt sugen pa att hora varfor du tycker sa. sjalv har jag aldrig ens hort lat 1 & 2...

trndy sa...

Jag vill också höra motivering. Med två av låtarna så handlar det för mig om så mycket mer än låtarna. När det gäller "I´m from B" och Crazy Town är det ju hela packetet - estetiken. Låtarna är ju bara meningslösa men alltså come my lady-videon. Snurrande tatueringar... den videon är allt som är fel med USAs västkust -ALLT!

Erik sa...

hmm motiveringar: trendy b har ju förklarat crazytown redan.

. . . Barcelon handlar mycket om att det är vuxna människor som är ett jättehärligt kompisgänt (typ trettio pers) och bor i Jönköping och skriver en jävla låt om att sångaren har byggt en KOJA! Dom hade även en låt som handlade om att han hade en frimärkssamling, det är typ den fjärde värsta låten nånsin. Att jag hatar det så mycket beror nog på att det i indielandet Sverige finns mängder av semi-intellektuella indiekillar som tycker att detta bör tas på ALLVAR och att det till skilnad från en bra artist som exempelvis Nelly är musik med DJUP. Få saker gör mig argare än att tänka på detta.

angående Mika: Mitt hat mot Mika handlar mycket om att jag känner mig som den sura killen på festen som vet att den populäre snubben på festen egentligen är en vidrig bluff, men att jag inte kan berätta det för någon för det enda som kommer att hända då är att jag framstår som osympatisk. Samt att låten har ett vidrigt tema: Varför anser sig Mia behöva skriva en låt om att tjocka tjejer är snygga? Att han anser att en sådan låt behövs är väl snarare ett bevis för att han faktiskt inte alls tycker så, utan i själva verket betraktar det som en självklar norm att smala tjejer är snygga, det vill säga att detta är normen han hela tiden håller fast vid. Problemet är väl inte att "tjejer" för att anses snygga ska vara just smala, problemet är väl istället att det finns killar (exempelvis Mika) som anser sig ha rätten att BERÄTTA för tjejer (det vill säga tjejer generellt) hur dom SKA VARA för att vara snygga. Exempelvis tjocka då, i just Mikas fall. Mika kan väl bli ett fetto själv då, om han tycker att det är så jävla snyggt.

Angående SImon Norrsveden så fick jag lite dåligt samvete för att det känns lite som att sparka neråt. Men alltså hela låten är ju den roligaste sketch av Killingänget jag nånsin sett, förutom att det inte är någon sketch alltså.

Robin sa...

Erik: hahaha angaende Sista laten du namnde, stt dig ner och titta pa det har:
http://svtplay.se/t/111146/the_90_s
(forestallningen i sig ar ratt medioker faktiskt, men den har sina stunder.)

MEN, det forklarar precis hur du kanner. For den ar ju sa javla tontig, eller, ja, nej...eller?
hahaha

Lello sa...

haha du är så rolig :D jag vill också göra en värsta lista!

Erik sa...

R: jo jag såg den där. håller med helt också, ganska medioker men med sina stunder. man ville ju åtminstone inte döda sig själv när man tittade, vilket kanske är ett bra betyg för svensk ståuppkomik

Anonym sa...

Att klanka ner på svensk ståupkomik genom en generaliserande och okunnig kommentar likt den ovan är ungefär som att säga att techno bara är "dunkadunka" och därför dålig. Om du nu kommer någon kunnig människa och säger att det faktiskt är skillnad mellan de båda dissarna tänker jag bemöta det argumentet direkt: du har fel!

Viktor

Erik sa...

Viktor: Haha. ok.