söndag 31 augusti 2008

lite bilder på vad jag skrev om igår

Först lite skyskrapsporr. Detta är taget från The Peak, berget bakom Hong Kong. Man kan åka dit på en skraltig spårvagn och det gjorde förstås vi. På toppen var det en sju våningar hög galleria med en terrass högst upp. Typiskt Hong Kong att bygga en galleria däruppe. På ett litet torg fanns en enorm tv-skärm. Ganska många satt och kollade på den istället för utsikten. Angående gruppbilden; ja vi är intisar, är det någon som har problem med det!!?







Otto har nästan lika fin utsikt från sitt fönster dock. Det här är taget på takterrassen en våning ovanför hans rum. Där har de spänt upp tvättlinor framför utsikten som Otto på bilden pressar ner med armen.



I Kowloon, särskilt i de delar av denna halvö som heter Mong Kok där vi är på bilden, är det som sagt hektiskt på ett annat sätt än i Central



Det här är taget på båten påväg till Lamma. En otäck packad britt tog kortet. Tjejen på bilden är alltså Maria



Såhär fint var det på stranden




På kvällen slog vi till och åt lite hummer och drack vitt vin. Det var inte så dyrt. Dom hade humrar i akvarium så det var änna ganska färskt. Restaurangen var tapetserad med reklamskyltar, bland annat en från OBH Nordica, det var mycket märkligt. Detta är fortfarande på Lamma.



Idag har vi varit och badat på en annan strand på södra sidan av Hong Kong Island. Jag, något av en badkruka, yttrade repliken, "åh vad skönt, här är vattnet mycket kallare än på Lamma". Imorrn börjar skolan.

Inga kommentarer: