lördag 6 september 2008

det här är en modeblogg



Man ser direkt vilka som är nördar och vilka som är coola även om man inte riktigt kan koderna de använder. Det verkar vara coolare att han långbyxor än shorts, trots att det är över trettio grader och 75 % luftfuktighet. Det är väl ungefär som i Sverige. Ganska många har foppatofflor på sig här, men ännu har jag inte sett den sjuka trend som förekom i bland annat Mora, nämligen att pimpa sina foppatofflor med olika smycken som man köper i leksaksaffärer. På campus ser de flesta killarna ut som datatekniker och de flesta tjejerna ut som kristna pluggisar. Detta verkar vara den töntiga majoriteten. Om man är cool ska man se ut såhär verkar det som:

- Tjejer: Ha långt hår med lång lugg som slutar precis ovanför ögonen. Locka håret på "mitten" så att det inte hänger rakt ner. Färga håret lite lätt så att det lyser av guldtoner längst ut och inte är helt svart. Klä sig i den stil som tagits från unga Hollywood-sjärnor såsom Sienna Miller och the Olsen Sisters och som brukar supportas av Sofi Fahrman - stora väskor, lager på lager. Köp en dyr handväska, företrädesvis från Louis Vuitton.

- Killar: Skaffa glasögon med mörka kraftiga bågar, oavsett eventuellt synfel. Bära ambitiösa sneakers alternativt svenniga kostymskor samt t-shirt med tryck och på benen långbyxor. Raka håret på sidorna och spara det på huvudet och i nacken, använda gelé. Jag tror att denna frisyr kallas Big-brother-frisyren i Sverige.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst ar det underbart att vara utbytesstudent?
Kanslan av att inte hora hemma, kanslan av att standigt vara den konstige och kanslan av att standigt vara pa besok vart man an ar.

Forsta manaderna kommer vara lite knepiga men sa fort du borjar kanna dig hemma med allt nytt sa kommer beloningen.

jag kommer jattegarna och halsar pa dig nasta termin!

Anonym sa...

Forresten, det ar Robin som sparar sina kommentarer via AIM